Rubi-Slim-System-Cutter
Weergave:


Bezig met laden...

Rubi Slim System Voor Grootformaat Tegels

Ontdek het handmatige SLIM systeem voor grootformaat tegels. Extra grote formaten worden steeds gebruikelijker en dat is waarom RUBI de professioneel een selectie van gereedschap biedt, dat speciaal ontworpen is om de kenmerken van deze bijzondere materialen te behandelen.

Het SLIM SYSTEM is in de eerste plaats samengesteld door de SLIM CUTTER, de beste oplossing op de markt voor het snijden van grootformaat tegels. En het wordt aangevuld met de SLIM EASYTRANS, onze oplossing voor de behandeling en de installatie van deze materialen. Twee tools voor een systeem dat u de beste garantie biedt als het gaat om het verwerken van grootformaat tegels.

In dit gereedschap, zoals in de meeste van de RUBI-Tools, hebben we de samenwerking van industrie professionals en eindgebruikers in het proces van ontwerp en creatie. Dit gezamenlijke werk laat ons toe om producten te maken met garanties die voldoen aan de behoeften van onze meest veeleisende klanten Het RUBI-merk staat bekend om de grote duurzaamheid en de kwaliteit van de tools Meer dan 65 jaar, heeft RUBI alleen producten van hoge duurzaamheid en sterkte en geven de beste prestaties in de zwaarste arbeidsvoorwaarden en voldoen aan de eisen van elke markt. 

De SLIM CUTTER snijsysteem is speciaal ontworpen voor het handmatig versnijden van grootformaat tegels met diktes variërend van 3 tot 8 mm. 

De voordelen van dit systeem zijn: het extreme gemak van vervoer dankzij zijn compacte vormgeving en nylon zak, de veelzijdigheid bij de aanpassing aan de verschillende formaten, het gebruiksgemak en de mogelijkheid om te snijden zonder de tegelst e verplaatsen. Het is een systeem ontworpen om de eerste snede te maken alvorens de grootformaat porseleinen tegels te verplaatsen, die erg kwetsbaar zijn vanwege hun grote omvang en beperkte dikte.

De SLIM EASYTRANS laat ons toe de te vervoeren en te behandelen delen gemakkelijk en veilig te verplaatsen, zowel voor het lijmen en voor de plaatesen van de tegel op de vloer en de muur, en het vermijden van het risico van vallen en breken. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1776 reviews.