Redbrick-Werkschoenen
Weergave:


Bezig met laden...

Redbrick werkschoenen

Redbrick werkschoenen staan op de eerste plaats voor veiligheid. Maar goed, het oog wil tegenwoordig ook wat. Deze super toffe werkschoenen zijn bijna jammer om mee te werken. Het voordeel er van is dat je ze beter schoon houd, en ze na het klussen goed poetst. Redbrick heeft met zijn collectie safty sneakers een nieuwe trend op de bouwplaats gezet. 

Redbrick werkschoenen zitten goed

De Redbrick werkschoenen zien er niet alleen fantastisch uit. Deze werkschoenen zitten als gegoten en worden dan ook graag buiten werktijd gedragen. De Redbrick werkschoenen zijn gemaakt van ultra licht gewicht materiaal en door de flexibele zolen is het makkelijk om op je knieën te gaan zitten. Dat is wel zo makkelijk tijdens het tegelzetten. De safety sneakers hebben een neus van Carbon en een sterke Kevlar zool. Hierdoor gaan de werkschoenen extra lang mee. 

Collectie Redbrick Werkschoenen

Onze collectie Redbrick werkschoenen wordt continu uitgebreid. Alles wat wij aanbieden op de website hebben wij op voorraad staan. Wil je een schoen komen passen of wil je zien hoe deze jouw staat? Kom gerust langs en laat je adviseren. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1639 reviews.