Weergave:


Bezig met laden...

Vloer egaliseren met PCI

Een goed begin is het halve werk. Je vloer egaliseren om zo een goed resultaat te behalen is van groot belang. Dat een vloer goed vlak moet zijn spreek voor zich. In de praktijk blijkt dit vaak niet het geval te zijn. Ook niet bij een nieuw gesmeerde zand/cement vloer. Controleer dan ook altijd voor je de vloer gaat leggen dat deze goed vlak is. Ook komt het voor dat de oude tegels er uit gesloopt worden. Hierdoor onstaat ook een oneffen vloer. Deze kun je het beste eerst egaliseren en dan pas betgelen. 

Vloer egaliseren met welke egaline

In het assortiment heeft PCI een aantal egalines. Het is dan ook van belang eerst te weten wat er precies geegaliseerd moet worden. Welke ondergrond moet geegaliseerd worden. Je kunt je voorstellen dat als je over een houten vloer gaat egaliseren je andere producten nodig hebt als dat je over een betonnen vloer moet egaliseren. Ook de voorbereiding is van groot belang. Neem altijd de juiste primer voor je de vloer egaliseerd. 

Advies bij vloer egaliseren

Door onze goede samenweking met PCI kunnen wij samen een goed advies uitbrengen. Bij twijfel is het altijd mogelijk een adviseur langs te laten komen. Zo weet je zeker dat je het juiste product op de juiste plek gebruikt. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1776 reviews.