Dustkiller
Weergave:


Bezig met laden...

Dustkiller

Stofvrij werken met de DustkillerTegelzetters zijn verplicht om op de bouwplaats te werken met middelen die voorkomen dat je fijnstof inademt. Dat is niet voor niets. Fijnstof is een erg ongezond. Er zijn verschillende oplossingen om dit te voorkomen en stofvrij werken mogelijk te maken. Denk aan slijpen met water, of een speciale stofkap op de haakse slijper. Met water slijpen is in de zomermaanden niet heel erg, maar in de winter is dit toch niet zo lekker. Ook het slijpen met een opzetstuk kan hinderlijk zijn aangezien de stofzuiger slang aan de haakse slijper bevestigd word.  De Dustkiller is hier het antwoord op. Door de aansluiting van de stofzuiger slang op de afzuigbak te monteren slijp je je tegels als normaal en word het fijnstof van onder de tegel weggezogen. Tevens dient het blad op de afzuigbak als stabiele tafel om op te slijpen. Wel zo veilig!

​Waarom een Dustkiller?

dustkiller stofvrij tegels zagen​Er zijn verschillende producten op de markt die het mogelijk maken om stofvrij tegels te slijpen en te zagen. Waarom zou je dan voor de Dustkiller kiezen? De Dustkiller onderscheid zich doordat er geen hinderlijke hulpstukken op de haakse slijper  worden bevestigd. Dit neemt je zicht op je tegels niet weg tijdens het zagen van de tegels. Doordat de slang aan de Dustkiller wordt bevestigd en het stof van onder de Dustkiller wordt ingezogen is de haakse slijper op een normale manier te gebruiken. 

​Ook gaten boren op de Dustkiller.

Met een handig opzetstuk is het nu ook mogelijk om gaten, met bijvoorbeeld de haakse slijper, te boren. Dit opzetstuk sluit naadloos aan bij de Dustkiller. Koop je de Dustkiller en het opzetstuk in één keer dan kies je voor een voordeel bundel!  Met dit opzetstuk kun je ook stofvrij jolly kanten slijpen aan je tegels. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1639 reviews.