Coba-Tegellijm

Coba Tegellijm

Coba tegellijm koop je eenvoudig online via onze website. Ideaal voor als je precies weet welke Coba tegellijm je nodig hebt. Heb je geen idee welke tegellijm je moet kiezen? Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je graag op weg. Gratis advies en tips voor alle voorkomende tegelklussen.

Welke Coba tegellijm heb ik nodig?

Het kiezen van de juiste tegellijm hangt af van welke tegels op welke ondergrond verlijmt moeten worden. Coba tegellijm heeft verschillende soorten tegellijm zodat er voor elke situatie een geschikte tegellijm te vinden is. Voor grote wandtegels die in een badkamer of toilet gelijmd moeten worden kan men bijvoorbeeld de Coba DTA 220 pasta tegellijm gebruiken. Voor dat er kan worden begonnen met het lijmen van tegels dient de ondergrond goed te worden voor behandeld. Zuigende ondergronden zoals stucwerk of gipsplaten moeten worden voor gestreken met Coba DPM 800 voorstrijkmiddel. Gaat u tegels over tegels lijmen gebruik dan Coba DPM 810 primer, voor niet zuigende ondergronden. Neem dan contact op met één van onze tegellijm specialisten. Wij kunnen je adviseren welke tegellijm je kunt toepassen.

Meer dan alleen Coba Tegellijm

Coba tegellijm is de basis. Maar wist je dat het merk Coba veel meer goede producten produceerd. Denk hierbij aan de primers en voorstijkmiddelen. Een complete dichtset voor het waterdicht maken van je badkamer, of de mooie gekleure voegen en bijpassende sileconen kit. Dit alles om jouw tegelwerk perfect af te maken. Wist je dat je op de website van Coba online een advies kan laten uitbrengen. Je kan aangeven op welke ondergrond, of je binnen of buiten gaat tegelen, wand- of vloertegels gaat lijmen en de tool laat zien welke producten je het beste kunt gebruiken. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1776 reviews.