Terug

Maatregelen COVID19

covid19Bij PH Tegeltechniek volgen wij het advies van zowel het RIVM als het kabinet. Zodoende hebben wij extra maatregelen genomen om de veiligheid en de gezondheid van onze klanten, collega's en partners te waarborgen. Op deze pagina houden wij u zo goed mogelijk op de hoogte van alle genomen maatregelen en de eventuele gevolgen die dit heeft op onze dienstverlening.

Wij vragen onze klanten, indien u op locatie iets komt afhalen, te allen tijde rekening te houden met de volgende adviezen:

 • Was en desinfecteer uw handen regelmatig
 • Houdt 1,5 meter afstand
 • Schud geen handen
 • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg

Naast bovenstaande, algemeen geldende maatregelen, vragen wij klanten om niet bij ons op kantoor te komen. Uiteraard bent u nog steeds van harte welkom om uw bestelling af te halen. Echter vragen wij u in dat geval om op locatie te bellen naar 0320 - 32 00 44, zodat wij naar u toe kunnen komen. Op onze locatie in Lelystad treft u flyers die u herinneren aan deze maatregel.

Veelgestelde vragen 

Vraag:Kan ik gewoon blijven bestellen?
Antwoord:Ja, u kunt gewoon als uw bestellingen blijven plaatsen. Wij hebben voldoende capaciteit om uw orders te verwerken.

 

Vraag:Verwachten jullie problemen met de voorraad?
Antwoord:Wij hebben een groot magazijn met veel artikelen. De actuele voorraadstatus kunt u vinden bij alle artikelen. Indien een artikel niet voorradig is, hebben wij vaak een alternatief. Tevens hebben wij goede afspraken met onze leveranciers.

 

Vraag:Kan ik mijn bestelling nog steeds komen afhalen? 
Antwoord:Ja dat kan. Echter dient u rekening te houden met bovenstaande maatregelen. Neem dus telefonisch contact met ons op wanneer u op locatie aankomt, zodat wij u kunnen helpen.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  PH Tegeltechniek 9 / 10 - 1850 Reviews @ Webwinkel Keurmerk
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »