Weergave:


Bezig met laden...

Werkbroek van goede kwaliteit

Onze werkbroeken zijn comfortabel en een stevig product uit de productlijn voor professionals en doe het zelf liefhebbers die renovatietaken thuis en op het werk uitvoeren. De werkbroeken zijn gemaakt van sterk katoen- en polyester mengsel. De werkbroeken hebben zakken voor kniebeschermers voor meer comfort op het werk. De elastische rubberen band zorgt voor een goede pasvorm in de taille. De multifunctionele zakken zijn bestand tegen hoge belastingen en kunnen alle benodigde gereedschappen dragen. De product kwaliteit is gegarandeerd met Europees CE-certificaat en fabricageproces dat voldoet aan EN ISO 13688: 2013. De werkbroeken voldoen aan de verwachtingen van professionals.

​Welke werkbroek

​Een goede pasvorm is van groot belang voor het comfort van een werkbroek. Bekijk de maat tabel en kies de juiste maat. Blijkt de werkbroek niet goed te zitten? Geen probleem. Met ons soepele retourbeleid stuur je op onze kosten de broek terug en bestel je vervolgens de juiste maat. 

​Werkbroek Basic of Pro 

​Kies je voor de basic werkbroek, of ga je toch voor de Pro? Ben je een doe het zelver, heb je niet dagelijks je werkbroek aan? Dan kun goed uit de voeten met de basic. Ben je een pro? Draag je dagelijks een werkbroek dan kies je voor een pro werkbroek. De beide werkbroeken zijn van perfecte kwaliteit. Zit je vaak op je knieën dan kun je de werkbroek gebruiken in combinatie met een goede kniebeschermer. Dit verleng niet alleen de levensduur van je werkbroek, maar ook die van je knieën


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1776 reviews.