Tegelgereedschap

Tegelgereedschap

Tegelgereedschap is in de loop der jaren behoorlijk veranderd. Dit is niet zo gek aangezien de tegels ook behoorlijk zijn veranderd. Voorheen waren de tegels voornamelijk 15x15 cm voor de wanden, en 10x10 cm voor de vloer. Tegenwoordig worden de tegels steeds groter en je snapt dat er daarvoor ander tegelgereedschap voor nodig is. Ook de manier van het tegelzetten is enorm veranderd. Vroeger werden de tegels in het cement gezet, tegenwoordig komt dat nog zelden voor en worden de tegels vooral gelijmd. Ook de toepassingen van tegels is enorm veranderd. Vooral sinds de opkomst van vloerverwarming heeft de keramische vloer terrein gewonnen. 

Tegelgereedschap merken

Door deze enorme verandering stonden de gerenommeerde fabrikanten voor een uitdaging. Vele tegelgereedschap fabrikanten zijn gelukkig goed met hun tijd mee gegaan en hebben een breed scala aan handige, en mooie gereedschappen ontwikkeld. De meeste grote merken zoals Rubi, Rodia en Fix Plus hebben wij met trots in ons assortiment. Maar ook de merken Fento en Sola, die zich niet specifiek op het tegelgereedschap richten zijn onderdeel van ons assortiment. Bovendien zijn alle producten direct uit voorraad leverbaar zodat je je bestelling de volgende dag al in huis kunt hebben. 

Kiezen van het juiste tegelgereedschap

Er word niet voor niet gezegd: "Goed gereedschap is het halve werk". Wij streven er dan ook naar om het beste tegelgereedschap in huis te halen en aan te bieden tegen goede en eerlijke prijzen. Ook een stukje advies geven wij graag mee. Als doorgewinterde tegelzetter weet je precies welk gereedschap jij het fijnst vind werken. Maar ook jouw kunnen we zeker nog van advies voorzien. Met name als het gaat om nieuw tegelgereedschap, staan we je graag te woord. Heb je een klus waarvan je niet zeker weet hoe je dit moet aanpakken denken we graag met je mee. 

Tegelgereedschap Kopen

Zie je door de bomen het bos niet meer, weet je niet precies welk tegelgereedschap je moet kopen? Ga dan eerst na wat je precies moet gaan betegelen. Door bepaalde dingen op een rijtje te zetten zal je zien dat je al snel op het juiste tegelgereedschap stuit. Ga je wandtegels lijmen, of moet je vloertegels leggen, of misschien wel beide? Dit zijn allemaal vragen die je mee kunt nemen voor datje tegelgereedschap gaat kopen. Één ding wil ik je meegeven, wij kunnen je helpen bij het aanschaffen van het juiste tegelgereedschap. Of het nu gaat om het voegen van tegels, het aanbrengen van grootformaat tegels of het kiezen van het juiste levelling systeem.
  Peter     01-02-2018 12:11     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1639 reviews.