Sola Precisie door Passie

Het merk SOLA staat voor perfecte meetinstrumenten. Al meer dan 60 jaar produceert Sola als specialist in meten en markeren een breed aanbod van producten waarmee Sola vaklui op de bouw gericht ondersteunen. Sola volgt daarbij de aanpak om de producten zoveel mogelijk aansluitend op de behoeften van Sola klanten te ontwikkelen en voortdurend te optimaliseren.

Productinnovaties van het merk Sola onderscheiden zich dienovereenkomstig door consistente eenvoud, efficiëntie en precisie. Daarmee bepaald Sola al jaren lang de norm in tal van toepassingen, van weg- en waterbouw tot interieurbouw. Als Oostenrijkse marktleider voor waterpassen van topklasse biedt Sola een breed scala aan producten, dat onder meer vouwduimstokken, strijklatten en rijen, rolbandmaten, landmetermaten, winkelhaken, markeergereedschappen, laserafstandsmeters en een afzonderlijk laserprogramma omvat.

Sola Wereldwijd

Het merk SOLA is in 70 landen wereldwijd vertegenwoordigd. In Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Hongarije en de Verenigde Staten hebben we onze eigen verkoopkantoren, in 29 andere landen worden we vertegenwoordigd door sterke verkooppartners. In de vestiging van Sola in Götzis/Oostenrijk ontwikkelen, produceren en distribueren 200 werknemers een productaanbod dat meer dan 1500 artikelen omvat.Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1037 reviews.