HET HERROEPINGSRECHT & RETOURNEREN.

We doen niet zo moeilijk.


Retourneren? Geen probleem.

Je hebt iets gekocht op PH Tegeltechniek.nl Dit geeft je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. Wij hoeven hier geen reden voor te hebben, en je hebt dan nog eens 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Nadat wij het product retour hebben ontvangen, krijg je het volledige orderbedrag binnen 14 dagen inclusief verzendkosten gecrediteerd. Ook de kosten voor het terug zenden van je product neemt PH Tegeltechniek voor zijn rekening met uitzondering van pallet zendingen en lange pakketten zoals tegelprofielen. Je ontvangt hiervoor per mail een retourlabel.
Indien je gebruikt maakt van je herroepingsrecht, zal het product – indien redelijkerwijze mogelijk – in originele staat en verpakking aan PH Tegeltechniek worden geretourneerd. 

Retourkosten. 

Wij nemen de retourkosten voor onze rekening als je retour voldoet aan de volgende voorwaarden:
  1. Je pakket is niet zwaarder dan 30 kg.
  2. Je pakket is niet groter dan 176 x 78 x 58 cm.
Valt je product buiten deze voorwaarden? Neem dan contact op met onze klantenservise en we zorgen voor een passende oplossing.

Vlotte afhandeling.

Om een vlotte afhandeling te garanderen verzoeken we je bij je retour het herroepingsformulier toe te voegen.
 
We doen er alles aan je aankoopbedrag binnen 3 werkdagen, na ontvangst van het product op onze retourenafdeling, terug te storten. Soms lukt dit misschien niet, maar je kunt er op vertrouwen dat je in ieder geval binnen 10 dagen na uw retourmelding het geld terug hebt.

 

Drukte tijdens een verbouwing.

Wij snappen als geen ander dat het drukke tijden zijn als er verbouwd of geklust wordt. Het kan dus voorkomen dat je geen tijd hebt jouw retour tijdens deze drukte aan te melden, of je vergeet het simpelweg. PH Tegeltechniek doet hier dan ook niet moeilijk om. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Ook als het wettelijke herroepings termijn is verlopen, kun je gerust contact met ons opnemen en we zorgen voor een oplossing. Beloofd is beloofd!
 

Hier je retour aanmelden.

Na het invullen van het formulier ontvang je, na controlle van je gegevens, de retour instructies per mail. 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1776 reviews.