PCI-Tegellijm

Tegellijm en PCI afbouw producten.

PCI afbouw producten voor tegelzetters en iedereen die te maken heeft met tegelzetten of te maken krijgt met tegelzetten. PCI afbouw heeft een grote range producten voor het perfect aanbrengen van alle soorten tegelwerk. Of het nu gaat om het betegelen van een keuken, badkamer of tegelvloer, PCI afbouw heeft altijd een passende optie. Ook voor complexere projecten zoals terrassen, openbare ruimtes of zwembaden heeft PCI afbouw een oplossing. 

​PCI Afbouw echte Duitse kwaliteit tegellijm.

​PCI is al 60 jaar actief en onderscheid zich met zijn innovatieve en betrouwbare producten die voor elke situatie een passende oplossing bieden. Of het nu gaat om een poederlijm voor het lijmen van groot formaat tegels, of een kant en klare pasta lijm voor projecten, PCI afbouw heeft er een product voor in het assortiment. Wij hebben de meest gangbare producten voor je geselecteerd en bieden deze aan tegen concurrerende prijzen. 

​PCI Afbouw inclusief advies. 

​Wij snappen als geen ander dat het lastig is de juiste tegellijm te selecteren voor jouw project. Wij proberen je daar zo goed mogelijk bij te helpen. Is jouw project te complex kunnen wij altijd rekenen op de expertise van PCI afbouw. Deze hebben mensen in huis met jarenlange ervaring op het gebied van tegelwerk, en kunne ons en jouw ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Als professionele tegelzetter of als door gewinterde klusser wil je altijd het beste resultaat. PCI heeft een aantal tools ontwikkeld om je hierbij te helpen. PCI afbouw heeft een handige app ontwikkeld waarbij je snel en eenvoudig de juiste producten kunt kiezen. Ook zijn er veel video's beschikbaar waarin een groot deel van de producten worden uitgelicht en je een goed beeld krijgt wat de producten doen. Wij proberen zoveel mogelijk informatie via onze website, bij de desbetreffende producten, aan te bieden. Voor een groot deel van de producten kun je direct een bijbehorende brochure downloaden waarin alle informatie overzichtelijk kunt bekijken. 

​PCI Afbouw garanties

PCI afbouw ondersteund jouw bij je projecten en verstrekt garantie tot 10 jaar als de producten goed zijn aangebracht. Een van de adviseurs van PCI afbouw beoordelen de situatie ter plekke en geven aan de hand van zo'n bezoek technische adviezen en begeleiden je bij jouw project. Specialistische, professionele producten en systemen vereisen een vakkundige verwerking om tot een goed resultaat te komen, zoals in zwembaden, bij buitentoepassingen of chemische belasting. Wij kunnen verwerkers trainen in de toepassing en verwerking van de lijmsystemen.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1776 reviews.