Wie zijn wij?

 
Wij zijn PH tegeltechniek. Een specialist op het gebied van alles wat met het tegelzetten te maken heeft. Ons team bestaat uit een tal van specialisten allen afkomstig uit de tegelwereld en bouw. Met een totale ervaring van zeker 45 jaar.
In 2006 zijn wij gestart met de webwinkel PH Tegeltechniek. In de beginfase verkochten wij voornamelijk lijm en voeg producten aan de professionele tegelzetters. Langzaam werden er meer producten aan het assortiment toegevoegd. Dit met name door de vraag van onze professionele klanten. Tegenwoordig worden we ook veel gevonden door de particulier. We vernemen dat ook deze doelgroep steeds meer behoefte heeft aan goede en degelijke producten.
 

Kennis.

 
Kennis van zaken. Een goed product verkopen is niet zo moeilijk. Wij vinden het met name belangrijk om hierbij een stukje extra service te bieden. Onze korte levertijden en eerlijke prijzen zijn daar deel van. Verder proberen wij elke klant zo goed mogelijk te adviseren. Ons team staat dan ook altijd klaar om zijn kennis te delen.  
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1639 reviews.