Kom gezellig langs.

We houden van gezelligheid.
Wil je je bestelling meteen ophalen, of je hebt je materiaal direct nodig? Dan kun je bij ons langs komen. Ook voor een degelijk advies ben je van harte welkom. Heb je een vraag over een tegelsnijder, of weet je niet welke tegellijm je moet gebruiken, we beantwoorden graag al je vragen. 
Openingstijden.
Maandag t/m Vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur
Zaterdag en Zondag: Op afspraak

Voor dat je ons bezoekt, is het raadzaam eerst een afspraak te maken. Zo weten we zeker dat we je alle tijd kunnen geven die je nodig hebt. Ook als je 's avonds wil komen kun je een afspraak maken. 

Lelystad is onze thuisbasis.

Wij zijn gevestigd in Lelystad. En als je er dan toch bent en je hebt nog wat tijd over zijn er in Lelystad een tal van leuke dingen te ontdekken. 
Batavia Stad.
Batavia Stad is de eerste 'outlet' in Nederland, gelegen aan het Markermeer. De outlet is genoemd naar het schip de batavia uit 1628, waarvan een replica nabij is afgemeerd, bij de Batavia werf. 

WEBSITE BATAVIA STAD


Batavia Werf.
De Bataviawerf in Lelystad is opgericht in 1985. Het jaar waarin werd gestart met de bouw en reconstructie van het VOC-schip de Batavia. Sindsdien heeft de werf zich ontwikkeld tot een centrum voor historische scheepsbouw. De bouw van de historische houten schepen trok vanaf het begin veel aandacht van bezoekers. De werf is daardoor ook een toeristische attractie geworden, waar bezoekers de Batavia kunnen bezichtigen en kennis kunnen maken met het bijzondere verhaal achter dit icoon uit de Nederlandse VOC-geschiedenis. 

WEBSITE BATAVIA WERF
Nieuwland Museum.
Het museum van Nieuw Land vertelt het verhaal van het grootste inpolderingsproject aller tijden, het Zuiderzeeproject. Drie presentaties zijn speciaal voor kinderen gemaakt, met heel veel dingen die je zelf kunt doen en onderzoeken. In de vaste tentoonstellingen kom je meer te weten over de prehistorie in Flevoland, de strijd tegen het water en het verleden én de toekomst van het IJsselmeergebied. Je maakt een reis door de tijd aan de hand van persoonlijke verhalen van mensen die in dit gebied leefden... of geleefd zouden kunnen hebben! Regelmatig brengt Nieuw Land een grote tijdelijke tentoonstelling over uiteenlopende onderwerpen. De Schatkamer is bij uitstek geschikt voor kortlopende, kleinere tentoonstellingen van klimaatgevoelige collectie zoals kaarten en kostbare archiefstukken. Zo is er telkens wat nieuws te zien.

WEBSITE NIEUW LAND MUSEUM
Oostvaarderplassen.
Van de Oostvaardersplassen is er maar één in Nederland. Sterker nog: in heel Europa is er geen gebied dat met de Oostvaardersplassen te vergelijken valt. Diep in zuidelijk Flevoland schiep de natuur een groot moerasgebied met rietvlaktes, ruige graslanden en waterplassen. Wandel of fiets over een van de vele paden van de Oostvaardersplassen en maak kennis met het Nederland van duizenden jaren geleden.

WEBSITE OOSTVAARDERPLASSEN
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1004 reviews.