Weergave:


Bezig met laden...

Diamant zaagbladen

​Een diamant zaagblad gebruik je om met een haakse slijper hoeken uit tegels te zagen. Denk hierbij aan kozijnen of aan hoeken in een kamer. Je kunt hiervoor een zaagmachine gebruiken maar een haakse slijper is vaak wat praktischer. Het enige wat je naast een goede haakse slijper nodig hebt is een stabiel oppervlakte waarop je de tegels kunt zagen. Wil je het helemaal goed doen kun je hier een Dustkiller voor gebruiken. Hiermee zuig je gelijk alle stof af. 

​Welk diamant zaagblad moet ik nemen?

Alle diamant zaagbladen in ons assortiment zijn van goede kwaliteit. Het prijs verschil zit hem in de duurzaamheid van de diamant zaagbladen. Heb je een eenmalige tegel klus waarbij je enkel wandtegels moet zagen, kun je het beste een voordelig zaagblad nemen. Ben je een professionele gebruiker, en zaag je vaak harde vloertegels neem dan een iets duurdere. Deze diamant zaagbladen hebben vaak een langere levensduur en gaan makkelijk door de hardste materialen. 

Diamant zaagbladen kopen

​Heb je moeite met het kiezen van het juiste diamant zaagblad? Geen probleem. Ons team van specialisten helpen je graag met het kiezen van het juiste tegel diamant zaagblad zodat je teleurstelling voorkomt. We hebben een ruim assortiment diamant zaagbladen dus er zit altijd eentje bij die geschikt is voor jouw tegelwerk. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1776 reviews.