Coba CTA 170
Coba CTA 170 Poederlijm Extra Snel 5kg
0 Reviews | Review toevoegen

Coba CTA 170 stofarme poederlijm extra snel is speciaal bedoeld voor het aanbrengen van tegelwerk dat zeer snel en/of belast moet worden.

Verzendkosten

€ 5,80 

Voor 16:00 uur besteld,
Vandaag verzonden

Product op voorraad

€ 16,30 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heb je een vraag over dit product?

Stel je vraag, wij delen graag onze kennis.

Coba CTA 170 tegellijm 5 kg. Extra Snel 

Coba CTA170 poederlijm extra snel is een fabrieksmatig vervaardigde poedertegellijm op basis van cement, kunststofbindmiddelen en diverse hulp- en vulstoffen.

Speciale productkenmerken CTA 170

• Voor vrijwel alle ondergronden
• Zeer snel beloopbaar en belastbaar
• Geschikt voor verse cementdekvloeren • Na 1,5 uur afvoegbaar
• Stofarm

Toepassingsgebied

Coba CTA170 is speciaal bedoeld voor het aanbrengen van tegelwerk dat zeer snel en/of belast moet worden. In combinatie met Coba DPM810 voorstrijkmiddel tegel over tegel kan met Coba CTA 170 zeer snel en efficiënt nieuw tegelwerk in een bestaande situatie aangebracht worden. Toepasbaar in droge en natte ruimten. Coba CTA 170 is niet bedoeld voor buiten- en onderwatertoepassingen, zoals zwembadbassins.

Gebruiksaanwijzing CTA 170

Voorbereiding ondergrond

De ondergrond moet schoon, droog, draagkrachtig, scheurvrij, stabiel en ontdaan zijn van alle stoffen die de hechting nadelig kunnen beïnvloeden. Sterk zuigende ondergronden altijd voorstrijken met Coba DPM800 voorstrijkmiddel zuigende ondergronden. Gladde en niet- zuigende ondergronden, zoals bestaand tegelwerk, altijd ontvetten met Coba ASP990 tegelreiniger, ontvetter en cementsluierverwijderaar en voorstrijken met Coba DPM810.

Verwerking Coba CTA 170

Voeg 5 kg Coba CTA170 toe aan ca. 1,1 liter schoon leidingwater. Gebruik een schone en droge speciekuip. Meng kort maar intensief een mortelmixer tot een homogene, klontvrije massa is verkregen. De tegellijm is dan direct klaar voor gebruik. Breng Coba CTA 170 op met een geschikte lijmkam. Kies een vertanding die zorgt voor een contactoppervlak van minstens 80% tussen de achterzijde van de tegel en de lijm. In geval van zwaarbelast (vloer)tegelwerk, toepassing van dunne tegels of grootformaat porcellanato tegels (> 40x40cm) is een contactoppervlak van 100% vereist. De tegels dienen in dit geval met de ‘buttering/floating-methode’ op de ondergrond te worden verlijmd. Druk de tegels met een schuivende beweging in de lijm voor een optimale aanvangshechting. Voorkom overschrijding van de open tijd.

Omdat Coba CTA 170 een zeer snelle verharding heeft, is het van belang de tegels direct in het verse lijmbed te drukken. Verwerk aangemaakte lijm binnen 15 - 20 minuten. Zodra de lijm begint te verharden geen water meer toevoegen omdat hierdoor de sterkte negatief beïnvloed wordt. Zet bij twijfel altijd een proefstuk op of neem contact op met onze afdeling technische adviezen. Verwerkingstemperatuur: tussen 5oC en 25oC. Reinig gereedschap direct na gebruik met (warm) water.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1122 reviews.