BETAALMETHODES.

Alle mogelijkheden op een rij.


iDeal.

Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.
Je plaatst een bestelling bij PH Tegeltechniek. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDeal wil betalen. Klik op de iDeal -betaalknop en selecteer je bank. Vervogens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseerd de betaling. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en PH Tegeltechniek wordt geïnformeerd dat je bestelling is betaald.

PayPal.

Je kunt veilig betalen per bankoverschrijving, creditcard of via je PayPal rekening. 
Voor betalingen via PayPal heb je niet persé een PayPal rekening nodig. Je kunt altijd betalen per bankoverschrijving en creditcard. Je gaat door 4 stappen om een aankoop te betalen. 

1. Klik op betalen via PayPal waneer je de bestelling wil afronden.
2. Als je een PayPal rekening hebt kunt je inloggen op je PayPal-rekening. Als je geen PayPal-rekening hebt, dan voer je alle betaalinformatie op de beveiligde webpagina van PayPal in.
3. Controleer en voltooi de aankoop op PayPal
4. Je keert terug naar de website van PH Tegeltechniek

Afterpay.

Met Afterpay kun je veilig en gemakkelijk achteraf betalen na ontvangst van door jouw bestelde producten. Afterpay voert voor PH Tegeltechniek het volledige proces van achteraf betalen uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Afterpay via e-mail ontvangt om de bestelde producten te betalen. 
Je kunt bij PH Tegeltechniek betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €200,- als je voor de eerste keer besteld via Afterpay. Ben je al bekend bij Afterpay kun je betalen tot een bedrag van €400,- Allen klanten woonachtig in Nederland kunnen betalen met Afterpay. Het gebruik van Afterpay is voor jouw geheel gratis.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Afterpay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumenten deel van de AfterPay website.

Je leest hier de algemene voorwaarden van Afterpay
 

BanContact/MisterCash.

Met BanContact MisterCash kunnen Belgische rekeninghouders aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via MisterCash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Creditcard.

Je veiligheid is onze hoogste prioriteit. Daarom zorgen we voor een veilig betaalsysteem met creditkaart. Om ervoor te zorgen dat je veilig kunt betalen, werken wij voortdurend aan de verdere ontwikkeling van de bestaande veiligheidssystemen, aan de invoering van nieuwe technologieën en aan producten die veiligheid centraal stellen.

SofortBanking.

SofortBanking is als enige een Europees betaalmiddel en bankonafhankelijk. Klanten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België kunnen op deze manier veiliger en sneller betalen.
Met SOFORT is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling direct kan worden verwerkt.

Vooraf overmaken.

Vooruitbetalen betekent dat je, na het invoeren van je bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van PH Tegeltechniek. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van jouw bank. Na je bestelling krijg je een e-mail van ons met de nodige gegevens om de bestelling af te ronden. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
  •  
  • Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.
  • Ons rekeningnummer is: NL86INGB0005929246
  • Voor een buitenlandse betaling heeft u onze IBAN en BIC codes nodig:
    IBAN: NL86INGB0005929246 | BIC-Code: INGBNL2A

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten.

De waardering van www.phtegeltechniek.nl bij Webwinkel Keurmerk is 9.0/10 gebaseerd op 1164 reviews.